Söndag

Igår var väl en helt okej kväll, vi drog först till landet vid klågrup på en grillfest och åt, sen åkte vi till stp och invigde johannisens och coffens nya lägenhet med att spela parspel LOL..
OCH LEJLISEN ÄR HEMMA! gud vad underbart det är i bosnien, har sett en massa sjukt härliga bilder! Så nästa år joinar jag henne! WOHO.

Bild tagen av Lejla i bosnien!

Idag så måste jag handla underkläder, har slängt precis alla förutom 2 hela set.. HAHA så det ska bli skojsigt^^ CIAO

Waaaaadup

Fyfan vad kul det var igår! HAHA jag åkte in helt själv och kollade på noname i en timme, sen kom Judit, Rut, Freja, Johanna, Peter, Ellenor och Offe:P Judit var totalt fuckad.. SEN träffade vi gamla klasspolare och lite sånt skoj på hiphopscenen, sen försvann Judit så jag stod kvar med benji och hans polare och kollade bröder sinsemellan, SKITBRA trots att ljudet fuckades lite:P Men summering ÖVERskön kväll med massa skönt folk.


Professor P och Dj akilles.


Bröder sinsemellan och marke.


Idag var det tänkt att vi skulle dra till stapel och kolla skejt tävlingen, men jag undrar om dom verkligen kan skejta i detta regniga väder? Annars känner jag bara för att ta det riktigt riktigt lungt med några sköna filmer och naturgodis/malaco/Ben/kolsyrat/med mera.. CIAO dudes

Heeejsan

Hmm, igår var jag och shoppade loss^^ kände lyckorus hela dagen! Sen drog vi hem till jeffe och kollade film.
Idag hade jag tänkt dra till möllefestivalen, och det verkar som att jag drar ditt själv.. WOHO nej men jag ska ditt oavsett.


Förvaringslådor och glas.


Billabong t shirt och etnies hood gjord av återvinningsmaterial såsom bambu.


Guldiga adidas skor och leopard örhängen.


Rip curl linne och billabong linne.


Billabong shorts och billabong linne.