Dag 7 i USA

Nu ska vi till down town och shoppa! Jag skriver senare ikväll om dagens äventyr vilket innebär 3-4 inatt för er i sverige! Nu är klockan iaf 9 på morgonen här och det dricks bira i skinande sol!

Dag 6 i USA

Tjuuuu! GUD vilken lång dag! Vi steg upp 1 inatt för att köra till turlock, mm lång skön resa med massa sovande! Iaf vi var på bilmarknad vilket innebar stoooor del hillbilllys oja.. Sen så när vi körde hem så tog polisen oss WOHO kulkul.. Och men ja vi körde i bergen, massa snö och lock för öronen! Sen kom man till varma los angeles, skumt.. Nu ska det supas! Lite pics också iaf!! På dom små bilderna så är det bara till att klicka på bilden så får ni upp en större bild!Dag 5 i USA

Meeeen det blev inget turlock, det blir att köra ditt inatt istället, alla hotellen var upptagna.. Meeeen det blev en hel del annat körande som till thais cafe, en kompis till moster som bott i sverige, sen blev det shopping och sånt kul^^ OOO jag åt världens godaste glass! man fick göra en egen sandwich av vilken cookie man ville och välja en kulglass för 10 kronor, SKITGOTT! Och vi käkade på five guys eller vad det hete, allt hemmagjort iaf! gott! Jag hittade en underbar fralla instängd i en glaskub med 2 andra valpar och ytterligare 10 glaskubor till med valpar:( det gjorde mig ledsen och valparna var på rea! fy.. ska tjata på mamma om att köpa valpen(A) not. Och inne på thais café så drack jag en mockakaffe med vit choklad GOTT.