Onsdag

Gaah busy dag! Tror jag börjar bli sjuk eller så är det bara jävligt svinigt kallt trots att jag ligger med lager av kläder, täcke och en pojkvän initll mig. Iaf så var jag på arbetsförmedligen idag och skrev in mig, skitbra! Hon som hjälpte mig tyckte att jag hade hunnit med mycket i livet för att vara 20, haha jag bara öh ja jag har glidit igenom allt i livet men tack.. Nee, men jag har varit med om en heel del stora ansvar och så.. Har kompisar som varit med om myyyyyyycket mer.. men men! Sen drog jag till malmö och tog en smoothie på tgi fridays med flickorna som drack milkshakes! MUmma, älskar tgi fridays, världens bästa bar.
Nu ska jag kränga bakad potatis med kyckling och curry, MER mums. Ciaaaao♥

Tisdag

Skööön lång sovmorgon idag, MMMMM. Gick ut och solade litegrann, käkat lite frukost, en uuuunderbar höstmorgon!
Mams ringde nyss och sa att det är dags för mig att anmäla mig på arbetsförmedligen, jobbar ju bara 2 dagar i veckan, så dom andra dagarna vill jag plugga bla matte b, matte c och engelska b, kanske någon kurs till, men det får vi se vad yrkes grejen säger om det.

Annars nu blir det väl en dusch, sen chilla och sen träääääna! ciao


Höst outside mitt fönster!

Kväll

Mmm slaggade 2 timmar innan idag, välbehövligt! Sen har jag städat lite och lagat en duuuunderbar god middag till la familia, eller jag kokade potatis, gjorde sås och grönsaker, köttfärslimpan var bara till att värma upp! Nu ska jag och bebs myspysa till simpsons oooch family guy!


Fotade bebsi i duschen nyss!!!!!!!