Idag

Heeeej allesammans! Har nyss varit på loppis i åkarp, hittade en uubersöt kastrull och en uuubersöt kakform:D! Sen stötte vi på ankor mitt i vägen, borde finnas skyltar!
Nåååväl, ikväll blir det dricka lite beer och grilla gott därhemma, sen packa det sista och ta tåget klockan 3 inatt, MOT LA MARINA:D!

Rabarber/björnbärs smulpaj

Även denna pajen blev en riktig höjdare på kalaset, Erika ville hemskt gärna att jag skulle baka den till hennes student, vilket jag ska:D!

Smulpaj:
200 g margarin
2 dl mjöl
2 dl socker
4 dl havregryn
rabarber och björnbär

Gör såhär:
Smält margarinet. Blanda ner mjöl, socker och havregrynet i fettet. Låt det stå och svälla medans du ansar och skivar rabarberna. Lägg rabarber skivorna och björnbären i en paj form och strö över smulpaj blandningen. Grädda i 175 g ca 20 min.

Servera med vaniljkräm(:.

Hellu

Guuued vad det har regnat idag, skitdrygt! Men nu blidde det sol iallafall:D! Vi passade nämligen på att shoppa medans det regnade, köpte lite böcker och underkläder, vi håller på och förbereder oss inför spaninenresan som bär av på söndag:D! Då åker vi till La marina:D:D! Snyggaste stranden i spanien:D! höhöhö, längtar som fan(:. Ska börja planera outfits och sånt shit idag, och saker man inte får glömma:P! Vi har världens flyt, för huset vi ska bo i är min låtsats farmor och farfars hus, vilket innebär att aaaaaaaallting finns där! Handdukar, solstolar, aaaaaaaaallt:D! Så det enda vi behöver tänka på är kläder och badkläder;).

Mjamja, nu sitter vi iallafall och kollar på star wars, kränger 2 kg godis och ska snart käka B&J, mumma!
Ikväll finns inga särskilda planer, kanske en bodega eller bara spela tevespel.
Peace iallafall:D