XXX lutz

Idag har jag och bejb varit på lutz! dom har faktiskt en hel del fina grejer, jag köpte en assnygg prydnad som jag ÄLSKAR! ska ta bild på den och lägga upp.
Sen så käkade vi på restaurangen, väldigt såhär fin restaurang typ, man satte sig ner läste menyn sen kommer servitören och tar upp beställningen, sen kommer kocken ut med maten och hälsar smaklig måltid min herre och fröken! AS sköna ju:P! i love it.

Nu blirre chilldill med bejben som har sabbat nacken och fått ett stort sår i pannan;)! PZ

På restaurangen där jag åt en dagens som var burgundisk oxgryta och bejb tog en rumpstek!

Godmorgon

OOOOO vilken underbart mysig helg det har varit:D! Först var vi ju och åt tacos hos nillens familj i fredags.
Lördags så sov jag över hos lejlisen, vi käkade lamm, drack té och åkte pulka:D underbart!
Sen i söndags firade jag advent hos min underbara familj och sov över där, passade på att bada bubbelbad och bakade vaniljbullar med jordnötskräm! MUMMA.
OCH igår så köpte nillen ps3 move till mig:D!!!!! love it! också lekte jag med judsan, vi drack té sen glögg sen åt vi lussebullar och spelade kort med hennes sis och mams!.
Idag iallafall öhm så händer det väl inte så mycket, får se vad nillen planerat in. PZ

Såklart måste man investera i ett chai té nu till vintertider, blandas med mjölk och kanel.

the reason

Haha häromdagen när jag var på torpet så såg jag att framsidan på lokaltidningen var en stor bild på grabbarna som alltid repade i rummet brevid mitt kök när jag jobbade på tirups! plus att målningen som synd där bak har niklas och hans polare målar:) kul att det går bra för pojkarna!

Annars idag var VI SÅ NÄRA PÅ ATT KROCKA! på vår gata får det knappt plats två bilar på var sida att köra, särskilt inte nu när där är snö, iaf HELT plötsligt kommer en bil i full fart och svänger rakt mot oss, niklas gjorde en sån sjukt bra sväng så biljäveln missade oss, FYFAN vad arga vi blev:P! duktig pojkvän:).