Godmorgon

Yes, nu är jag frisk, äntligen! Lämnade bejben på jobb imorse, han ska till jönköping för att riva en golfmässa och jag själv ska iväg på lite erikshjälpen och mathandlande för imorgon kommer min paps hit på middag! WOHO, har planerat en gammal klassiker till middag..
Menmen vi har kommit iordning riktigt bra i lägenheten nu iallafall, fyfan vad snygg den är, så sjukt nöjd(:.
det kommer bilder, ha tålamod. PEACE

Vi gjorde falafelrulle igår, så jävla goooooooooda dom blev!
Vi tog lite turkisk youghurt och blandade det med pressad vitlök, hackade ner lite gurka, tomat, inlagd gurka, sallad och fetaost, och på det hade vi falafel som finns i frysdisken(:.

Partej!

Paaaaaaaaaartej tonight, first lomma krog sen gaaaaayklubb på möllan!Tishan köpte jag i usa, spets hela ryggen, sjukt awesome, halsband har jag tagit från mamsen;) Brallor hemmagjorda, köpte dom för 60 kr på ullared:P och mina shoes kommer från paris.

Godmörn

Heeej, blev en tidig morgon till att börja med, Erika skulle ta bussen hem, iofs gick jag och la mig sen igen och för en stund sen så ringde lejlis och vääääckte mig! Mysigt samtal.
Nu sitter jag här i soffan och kolla på life of ryan, wwoohoo... Ska nog bege mig in i duschen, sen fixa mig iordning och iväg till lomma för att fira marie:D WEIIHIII. CIAO

Fick en sån kvarn som man maler mandeln i av mormor, skitsöt:)!