Oboy bollar

Åter igen till den mörka oboyen:D jag tänkte ju baka en kaka för att ta med den till nillens foks, men så har jag inget mjöl? ajaj men då fick jag idén till oboy bollar:D checka receptet!!

Ingred:
75 g smör
1,5 dl socker
4 dl havregryn
1 msk vaniljsocker
3 msk mörk oboy
3 msk mjölk
kokos till att rulla dom i eller nötkross som jag använde mig av:)

Gör så här:
Blanda samman allt, forma dom till runda bollar och rulla dom i kokosen eller nötkrosset. Sätt dom i kylen någon timme och sen njuuuuuut av dom:D

Marabou

Godmorning!

Fan då, det ser ut att bli en tråkdag:( nillen kommer inte hem förräns 9 ikväll och jag har inte ett shit att göra? jag får väl göra det bästa av situationen som att städaaa, bakaaa kanske röra på mig lite:P fast har sjuukt ont i höften efter denna helgens bravader:P gamla mig!.. THA THAAA
Nillen köpte en massa marabou choklad:D

Bra dag!

Jaa, idag har varit en sån härlig bra umgås dag!:) först åkte vi hem till mams och paps för att sen åka till farmor och fika, där fick jag sen med mig en massa goodies som porslin och sånt där gammalt som jag gillar:D. Sen åkte vi och hämtade nillens mormor för att åka hem och käka en helt underbar middag hos nillens foks, supertrevligt! och därefter blev det en runda hem till anders och gloria:)(jag hann även med att busringa på marie o ämmes dörr men dom var antagligen inte hemma!) höhöhöhö..

Nu blirre chill med solsidan:)
Jaaaa, jag skulle ju baka en sjukt god kaka idag men insåg att vi hade inget mjöl hemma för ovanlighetens skull, så det fick bli hemmagjorda chokladbollar och köpegräddbullar:P SKÄMS jennie..