Kärlek

Haaj svaaj

Nyss kommit hem från torpet där vi hängt med foksen och jönsson/birthe!:D myyycket trevlig och givande kväll! Meeen nu blir det supermega myyyyyys med baby. IMORGON ÄR DET OZONE:D PZ

Jag satte upp en "kärlekstavla" där jag satt upp några av nilles små kärlekslappar:D har tyvärr slängt många:(

Cupcake

Vasuuuuup:D

FREDAG! och jag är leeeedig imorgon:D men idag väntas jobb, sweet:).

Igår så var jag ute och gick en runda med Malin, hon hade en jävla massa att berätta trots att vi sågs i lördags och hon har varit sjuk hela veckan:P haha. Efter det ringde jag till baby och sa att vi skulle sluta jobba, sälja lägenheten och skrapa ihop alla våra pengar för att dra till kuba och köpa ett litet hus med en massa clementinträd, vara kvar där i ett par år och sen komma hem igen för att börja om med allt! huuuur jävla najs?

Haha nää, ska fixa mig nu och sen till work:D PEACE
I torsdags när jag va med lejla så köpte hon världens sötaste lilla porslin cupcake till mig:D!!!!

KanelMuffins bulle

JA! den 4 oktober är det kanelbullens dag och det närmar sig:D! jag tänkte därför dela med mig av ett mycket speciellt recept.

Ingred:
4 dl mjöl
2 tsk bakpulver
1 dl socker
1 1/2 tsk kanel
1 tsk kardemumma
50 g margarin
1 1/2 dl mjölk
Fyllning:
50 g smör
1 dl socker
1 1/2 tsk kanel

Gör så här:
Blanda de torra ingredienserna och finfördela det med margarinet. Tillsätt mjölken och rör ihop till en smet, men rör inte mer än nödvändigt det ska vara lite kladdigt:)
Klicka ut smeten i ca 12 muffinsformar. Gör en liten fördjupning i varje bulle med mjölat finger och klicka i fyllningen.
Grädda i mitten av ugnen i 250° ca 10 min.