En jävligt lång prmenad till venice

YO!
 
Idag så släppte lina av oss på ett Mall där vi gick in i EN AFFÄR.. hahahaha!
Sen tog vi den lääääängsta promenaden från typ den 45e gatan till den 1a gatan:P OMFG det var lååånt, men vi fick se mycket på vägen, och lina tappade hakan när hon hörde att vi gått så långt, jävla inbitna amerikanare;).
Annars sp blev det lite häng och bad i stilla havet och sen kom då lina och hämtade oss för att käka på ETT SJUUUKT NAJS gömt hak med svingoda piroger!! efter det fick vi kakor av äägarna som var sjuuukligt goda, det var typ drömmar med dulce de leche mjölk emellan som vaaaar så nice.
 
Justeja, vi mötte en dam på ett övergångs ställe som tyckte vi var så vackra och såg ut som 2 modeller;) ÄLSKAR FOLKET I LA alla är så jävla trevliga!
Kan ni hitta niklas på träd bilden?
Där är ett utsmyckat hus! gissa vad det är? BORDELL.
Inca kola är SJUKT GOD testa den, en dryck!

En dag på Melrose med babe

Tjuuuusan!
 
Elva timmar sen vi var hemma! HAHA dagen började med att lina släppte av oss på Melrose där vi strosade längs gatan och gick in i ett par as coola affärer, och strosningen pågick så långt att vi kom enda bort till Beverly center där det finns MAAAAASSSSSOR med jimmy choo, louis vittone, versace, burberry, prada JA YOU name it..
Vi åkte förbi hotellet där Wit houston dog:(..
Ja och alldeles nyligen har vi kommit hem från niklas godisaffär STOR SPRITAFFÄR, man hörde hela tiden hur han smaskade när han kollade på ölen.. Vi skaffade ett members card:P..
Niklas första öl på typ någon konstig hillbilly flaska..
Muhammed Alis skor som han hade på sig fram tills 1967!
STORT rosa paul smith hus som gjorde ont i ögonen att titta på.
DASH AFFÄREN!! om ni någonsin har tittat på kardashians(som jag GÖR) SÅ HÄR HAR NI AFFÄREN:D
Åker ni till LA GÅ IN PÅ YOUGURT LAND! staaaaaark rekomendation kan inte förklaras så bara DO IT.
Spriiiiiit med cookie dough VODKA! och jag köpte den^^.

Chad Muska

 Haaaan hääääär är AS KÄND skejtare som vi hängde i samma affär som på ett udda ställe och där var heeel tomt.. Och skejt boarden han håller i har nille haft innan:) Det var riktigt jävla coolt.