Karmaloop lover

Jag tänkte bara berätta för er att KARMALOOP HAR MEGA REA PÅ AAALLT 40%.
 
Världens coolaste klädes site. Jag är en trogen karmaloopare sen 6 år tillbaka♥
 

Älskade höst

Här får ni en riktig halloweenig, höstlig och mysig mat picture direct from Los Angeles!
 
Min fina moster gjorde iordning en underbar broccoli soppa med knäckemackor♥

Love förkylning for real

Gokväll mina sötnosar!
 
Idag har jag "kämpat" mig igenom skoldagen, förvisso en lugn dag med lite kursplanering och yoga. DOCK på yogan så var där en tjej som sa att hon var sjuk och förkyld och jag är ju samma, så brast läraren ut och sa då ska du ju inte vara här! det är inte schysst mot dom andra att du smittar dom. Jag bara TUUUR jag inte sa till läraren att jag är sjuk (Jag vägrar missa en lektion pga förkylning).
 
Jag typ blir glad av att vara förkyld.. JA JAG ÄR SKUM. Men jag är i princip aldrig sjuk och när jag väl är det så påminner det mig om min barndom, jag fick vara hemma helt själv i det stora huset och kolla på en massa filmer och på lunchen eller efter jobb så kom mamma eller pappa alltid hem med en massa godis och tidningar. Så en förkylning gör mig lycklig, träningsvärken i bröstet, snoret och groggyheten JAG ÄLSKAR DET. Sålänge det inte blir to much men det har jag lyckats undvika.
 
Jag är likadan som mamma och pappa, jag vill gärna ta hand om mina nära och kära när dom är sjuka! Jag fixar med soppor, jag tjatar om att göra té hela tiden, jag skär upp frukter så man får i sig alla vitaminer.
 
Hur mysigt är det inte och bli omhändertagen när man är sjuk? Saknar när mamma värmde upp mjölk och la i en viss sorts halstabletter som smälte i den varma mjölken och smakade sen helt gudomligt.♥
 
En sjuk bild på mig med glasögon från yogan idag!