Brekeriet

Igår cyklade/skejtade vi till det lokala öl placet i torpet! Eller ja, djurslöv och dom har haft öppet kanske 5 gr! Där var supertrevligt, vi köpte olika sorters öl och testade oss fram vilka som var goda. Jag började med en levain även kallat sur degs öl som jag tyckte om! MUMS. Sen köpte nille bla en vanilla shake öl, ODRICKBAR.
 
Vi fick dessutom vars ett glas som vi sen fick behålla och ta oss med hem! YEEEY!

Affären Udda Tina

Det här är mitt nya jobb för er som inte har
så stor koll på vad Udda Tina är för sorts affär!
 
Mycket färger, marockanskt, indiskt, industriellt alltså en affär HELT i min stil och smak!! OH vad jag är lycklig över att få ta del av deras lilla familj och jobba med något jag älskar!
 
Klicka in er på deras hemsida HÄR för lite mer inspo♥

Taconight and spontan guitar hero

JAJEMEN! I Fredags bjöds det på taconight och spontan guitar hero! Malin hade gjort sjukt grymma coronitas till oss alla, äkta cabo cantina feeling♥
 
Min kära bror gjorde icebucket challenge! HAHA riktigt kul.. PA hade som mission att bli riktigt as kalas, nille sjöng på guitar hero?! Vackert? lite..
 
Nä nu ska vi bege oss in till översvämmade Malmö och hoppas på att vår lägenhet är orörd!! Även nilles foks i Lomma har drabbats av översvämningen! NU KANSKE FOLK BÖRJAR TÄNKA MER PÅ MILJÖN NÄR VÄDRET HAR BÖRJAT GÖRA KAOS?! Yeah.