Time to make some GREEN

Gooodmorning Cupcakes!
 
Igår öppnade jag fönstret bara för att kunna höra hur regnet smattrade därute.. Jag somnade och vaknade till det♥
 
DOCK så är det rena KAOSET här i LA.. 1969 så hade dom haft samma situation då det hade varit en jättebrand några veckor tidigare och sen kom ett sådant här väder vilket i sin tur begravde flera hus och tog död på människor med alla lera som rann ner.. Hemskt! Iallafall så är det ganska mycket översvämningar här och så, dom är ju inte lika vana som vi är hemma i Sverige!
 
NÄ nu måste jag kränga upp och göra mig klar inför en GREEN DESIGN skoldag♥
Havregrynsgröt med bär, kokos, kanel, mjölk och mandel samt en kopp grönt té.

Oscars Galan PreParty

Heeeeey Sweeets!
 
GOSH! vilken dag jag har haft. Först så drog jag till skolan där vi håller på med färgskalan grå som vi då ska göra en gradation tills på tisdag..
 
ÄH skit i skolan, till det intressanta! YES jag har varit på den Svensk-Amerikanska förfesten till Oscars galan! Vilket betyder att jag har minglat med hollywoodfruar, skådespelare och många fler! Britt Ekland som är ganska känd för tillfälet därhemma var på festen. Det var ingen STOR fest utan det var ganska intimt och litet så man kunde inte missa några kändisar.
 
Nu undrar ni vadfan jag gjorde där? Jooo det är så att min moster sponsrade festen genom att göra en stor donation av semlor, vilket i sin tur betyder att hennes logo fanns överallt därinne. Time to make Swedcakes famous♥
 
Min outfit och en pittögd Jennie.. Lite godis, röda mattan(där ni kan se Swedcakes logo), maaaaassor med coola tavlor fanns där.

Mat Dagbok

Imorgon börjar den riktiga Mat Dagboken men tänkte endå skriva ner dagens intag!
 
♥10.00 Gröt med mjölk, kanel, kokos, frysta bär och en kopp kaffe samt omega 3 och vitamin tablett.
♥12.30 Fullkornsris i marinarasås samt 4 bananplättar för protein!
♥15.00 3 bananplättar och en energybar.
♥18.00 3 bananplättar och en stor skål med grekisk yogurt, havrekuddar, kanel och honung.
♥21.00 1 äpple och grönt té.