Ur en Astrid Lindgren saga

Alltså HALLÅ? För 500 000 så är det här idylliska torpet ditt! Ligger dessutom nära en av mina favorit ställen, UMEÅ. Pluset hade varit om möblerna fick stanna kvar, precis som ur en Astrid Lindgren saga♥ Klicka in här för mer info!

Grön Design

Vatten sparare, grönska, bord som dom har gjort själva, min lärare och hon som bor i huset, dom odlar egen honung!
 
OOHH vilken inspiration!!
 
Idag var vi på en fieldtrip med green design klassen igen, idag så fick vi besöka ett hus där en familj bor och dom har gjort huset så grönt som möjligt!
 
Det finns ju ett system här där man samlar poäng för hur grönt ens hus är vilket innebär att du kan få silver eller så bra som guld "poäng"!! Jag vet inte om vi har samma hemma i Sverige men det tvivlar jag på. När jag skaffar hus så ska jag ha ett gray water system, vatten tankar, trädgårdsland, sol tak JA ALLT som går att hjälpa miljön♥
 
Vi har en köpeslägenhet i Malmö men dock ingen balkong! Så min möjlighet att odla något är svårt, frågan är om man får lov att hänga krukor utanför fönstrena? Hade varit trevligt och odla lite kryddor eller liknande!

Bästa pizzerian EVER

ALLTSÅ herremingud!
 
Sent igår så var vi en runda på Ross, efter lite shoppande så vart vi ganska hungriga! Jag fick syn på en pizzeria och sa ÄH vi går in där och tar något. BUILD YOUR OWN PIZZA med hur mycket toppings som HELST! För 7.99 dollar. ALLTSÅ WHAT? Killen framför oss hade säkert 5 våningar på sin pizza, HAHA.. Jag valde en glutenfri pizza botten med organisk tomatsås, kyckling, kronärtskocka, mozzarella, svamp, basilika, tomat och slutligen en pestosås!
 
Den kommer finnas på min bucket list varje gång jag åker hit! Dessutom ligger pizzerian ett stenkast från min moster.