Vackra köpenhamn

Mera från helgen!
 
Vi rände rundor i köpenhamn!! Så himla mysigt. Vi gick till en öl restaurang som typ nille och chrille TJATADE OM HELA TIDEN! Sen efter det gick vi runt på ströget och bara mös♥ Jag drack champagne brus öl, MUMS kan varmt rekomenderas om ni går till Warpig!
 
Snart dags för sista delen av vår fina helg♥

Jimmie 31 år och lite annat

Fortsättning på våran awesome helg!
 
Vi åkte till torpet och firade min kära bror på Fredagskvällen! Partyös hela natten kan man lungt säga och jag beställde nog dom godaste shotarna EVER inne på Etage! Choklad/vodka något! YUMYUMYUM.
 
På Lördag morgon begav vi oss till Vismarlövs café och krängde en sen frulle, SÅ HIMLA GOTT OCH MYSIGT! Ni bara måååste åka ditt! Lovelovelove.
 
Givetvis blev det inköp av nya konstiga godsaker, Sarah och Jennie grej.. Vi ÄLSKAR att prova udda grejer♥ Ramlösa smakerna och det nya marabouet fick TUMMARNA upp!
 
Fortsättning FÖLJER!

Lång underbar weekend

Heeeela helgen har vi umgåtts med våra favorit gislavedsbor! SÅ HIMLA MYSIGT vi har haft det! Fredagens bravader började med att vi mötte upp världens finaste Marie som provade bröllops klänningar! Det bästa var att alla 3 var VÄLDIGT överens om the IT klänningen! Den var så VACKER! 
 
Efter vart vi hungriga och begav oss till Organic bakery! Smarta som vi är så valde vi lite smårätter och delade på dom, blev mycket billigare än att ta en hel rätt för sig själv♥ Spenatpaj och ubergott bröd fick det bli!
 
Sen gick vi inom Astrid och Aporna (ekologisk affär) och köpte lite choklad som vi mumsade på här hemma♥
 
Fortsättning följer!