Bodystore <3

Bästa bodystore.se säljer bigpack med energibars som man själv får välja smaker på! LOVELOVE!
 
Hallååå underbaringar!
 
Nu är det NÄSTAN JUL! Jag drog med Nille till affären innan för att köpa lite gottigheter till julbordet nu på Torsdag! ROCKY ROADS är en given spelare!!
 
I helgen har vi haft en sjukling, min kära sambo! Men han vart tillräckligt frisk för att orka en spelkväll i torpet i Fredags! Och i Lördags blev det ett fylleslag för min far samt svärfar och Nille.. Mamma var bortrest i London så grabbarna passade på att kröka rejält, där finns halvt nakenbilder på dom tillsammans som bevis på deras "fyllohet"..
 
Ikväll blir det trevligheter med Jens! Ska städa lite innan han kommer! PUSS PÅ ER LOVELIS!

Cozy days

Mysiga kattdagar med massor av mönster!

JUL

OH det är så himla kallt ute, KANSKE BLIR DET SNÖ INATT?! Hoppas hoppas hoppas♥ Här får ni några juliga bilder från lite julpyntning i lägenheten och julpyntning i tunnelbanan.
 
Hej mina söta julgrisar!
 
Idag har jag hängt i torpet, jag gjorde ett försök till att röja.. Gick sådär! Haha. MEN ALLTSÅ TÄNK! Snart är vi stp bor igen IGEN! Fast iofs bara för en kort tid. Tanken är att vi ska köra 2 flyttlass redan nu på Lördag, någon som känner sig manad att hjälpa till?!?! Eller?! HAHA. Sista lasset tar vi dagen innan dom nya ägarna flyttar in vilket blir den 4/1.. Bye bye älskade lägenhet♥ Dock känns de sjuuukt bra! Jag behöver något nytt, jag måste liksom ha förändringar både på gott och ont.
 
Nä nu ska jag STÄDA! Vi började småpacka/sortera lite igår i såna skåp ni vet som man bara slänger in en massa mög och glömmer bort! Skönt att ha fått det överstökat.
 
Ni får ha en underbar Tisdags kväll♥