Tomatgryta

Jag tror lilla fröken Mani ville ha min tomatgryta häromdagen♥
 
Hej svejs underbaringar!
 
Igårkväll så glodde jag och hjärtat på en helt SJUKT bra film, Schindler´s list! Jag vill GIFTA mig med Schindler(han är dock död sen 1974), alltså vilken man! Filmen handlar om hur Schindler räddar 1000 judar från att dö osv, jag grät och grät och blev småkär..
 
Nu är det ny dag och vi packar för fullt, betalar räkningar, bakar, planerar och en massa andra ärenden som vi ska köra runt och fixa med! Hektisk Lördag and totally worth it för att imorgon är vi i underbara SÄLEN.
 
Ha en suverän Lördag finisar♥

Glöm inte att njuta

Gjort lite mysigt och tagit fram USA tuggumin
med skumma smaker! Root beer någon?
 
Godkväll mina hjärtan!
 
Idag jobbade jag morgon, SÅ UNDERBART! Efter jobb cyklade jag till Life butiken där min kära vän Amina jobbar, hon hade fixat detoxtabletter till mig! SÅ SNÄLL! Jag ska in där någon dag efter sälen och STORSHOPPA teér, hälsosamma bakgrejer och en massa annat.
 
Vet ni vad jag kom på idag? Jag har min första semester på ett helt år! Skolan i LA har man inga lov förutom vintern om man då väljer att inte läsa vinterkurser.. Direkt när jag kom hem från LA så började jag jobba och ja det har fortsatt ända fram tills nu, SÄLEN I EN HEEEEEL VECKA! Ingen som kan ringa in mig eller liknande, MOHAHA.
 
OH vad jag ska njuta sören av den här helgen och verkligen ENJOY att jag har en helt fri vecka framför mig!
 
Ha en helt underbar helg mina kära vänner♥

Stockholm

Vad sägs om en 2a brevid kungaslottet och helt i sin tid möbelmässigt? Cartesius vart bosatt där 1937. Hitta fler bilder här♥