Dagarna

Några mysiga random bilder från dagarna innan Usa landet!
 
Dagarna nu går åt att återställa sig! Haha alltså dagen efter bröllopet sov vi till 9 på kvällen?! Snacka om vilken chock vi fick när vi vaknade.. Igår sov vi ett par timmar mitt på dagen innan vi begav oss till foksen som äntligen också kommit hem! Och idag har vi äntligen gjort några ärenden, och jag ska bannemig inte sova! Nille ligger just nu och vilar men jag ska hålla ut!
 
Solen tittar fram dessutom, HELT UNDERBART med Svensk sommar♥

Bröllop för Fru Marie och Herr Isak

Igår gifte sig min bästa vän med sin största kärlek, som vanligt bölade man.. Gud vad ni är vackra och vilket underbart bröllop med underbara människor där var!
 
Vi blev bordsplacerade och ni vet ju, det är lite läskigt med folk man knappt känner! MEN WOW vårat bord vart hel amazing, alla var så nöjda och kom så jädra bra överens! Det blev några nya vänner igår♥
 
Vi drack, åt gott, skrattade, var överlyckliga, dansade loss och en MASSA MER! Jag höll inget tal, det fick bli ett par rader på FB istället! Man hade endå inte kunnat förstå vad jag hade sagt med mitt ugly cryface!
 
Mitt lilla tal
 
Jag minns när Marie berättade att hon hade träffat en ny och att det inte var vemsomhelst, underbart tänkte jag! Det kom nog inte som en chock för mig som det gjorde för många andra. Med tanke på att Marie är den hon är så fanns det absolut inga tvivel från min sida, jag kände nog mer att det var lite häftigt när det var så naturligt. Vi blev en liten klick sommaren 2007 när ni träffades, vi hade en HEL del galna kvällar på mitt rum och i hans lägenhet.. Det var den bästa sommaren i hela mitt liv för då träffade även jag min Lomma kille som än idag är det käraste jag har. Vi åkte till Småland med Maries familj, vi 3 drog på olika små äventyr som tex skejtparken där jag spanade in min blivande pojkvän, jag och Marie åkte på vår första festival där jag äntligen fick modet och pratade med mitt hjärta. 2007 var ett magiskt år och även om vi har haft en period som inte var så bra så vet jag att ni vet att det var helt enkelt pga den otroligt starka kärleken jag har till er plus att jag och Marie skrev avtal när vi var 8 år om att vi alltid ska finna varandra igen oavsett vad som händer, haha. Ni är det starkaste paret jag känner och jag ser upp till er. Marie min äldsta bästa vän som jag träffade sista dagen på simningen då jag tog mod att bjuda hem henne på spaghetti/köttfärsmat samt en massa roligheter med pappas nya högtalar kartonger.. Alla nätter i lillstugan hos min mormor och alla nätter hos din pappa, allt vi har gjort och gått igenom. Det blev inget tal från mig igår, jag vet att den första meningen hade hållt men sen hade ni bara hört en bölande Jennie utan något tal!!! Så mitt tal får ni här på FB (sjukt nördigt men det skiter jag i, ni känner ju mig! haha).. Jag avgudar er och jag vill finnas mer i era liv! Vi har det så jävla kul ihop! Jag älskar er innerligt och längtar efter 1 tredje person i en version av er, ska man beskriva ordet perfekt någon gång så lär det vara när lilla bebis kommer ♥ Jag älskar er innerligt och det går inte att beskriva på något annat sätt.. Kärlek Herr och fru Nilsson
 
All lycka till er mina underbaringar♥

Lite blandat Us&a

Någon bild på utsikten från high rollern i Vegas, som ett pariserhjul med små hus på där man kan köpa till en biljett med öppen bar♥ Och några andra random bilder från Vegas!
 
Nuuu vart vi hemma i Sveeeeden igen! Vilken underbart awesome resa vi har haft! I love LA!!!!! Men jag måste säga att det är fruktansvärt skönt att vara hemma i vårt avlånga land, den friska luften, maten, renligheten i luften osv..
 
Idag blir det småfix med allt möjligt och imorgon vankas det BRÖLLOP för min älskade äldsta bästa vän♥