Vilse sightseeing i Los Angeles

Igår blev det en runda ner till Marina del rey för att gå på sport chalet! Sen efter det skulle vi försöka ta oss till ett mall, vi körde bla förbi min gamla skola♥ SEN kom vi vilse! Vi hamnade mitt i rusnings trafik vilket innebär att man står stilla i flera timmar typ.. Så vi tänkte att vi gör en amerikanare och kör ut på vägarna brevid i hopp om att komma fram snabbare.. IKKE det slutade med en vilse sightseeing i 1 timme, haha FAIL!
 
Idag blir det NHL final nere på någon pub en bit härifrån! Nilles stammis pub rättare sagt..
 
Tänker även på min underbara bästa vän som har sin möhippa idag, hoppas det har varit en helt underbar dag och jag saknar dig superdupermycket♥♥♥

New haircolor in Los Angeles

Första bilden är före och andra bilden är efter. Alltså det är helt sjukt vilken skillnad det blir på håret när man färgar det! Ser så himla mycket friskare ut nu! Och endå så vet man att det tar skada på håret när man färgar det för ofta.. Jag vill dock som sagt färga det en nyans ljusare till tror jag.. Ska vänta ett par dagar och känna efter, dessutom så ska vi till beachen idag och imorgon så solen får bleka lite också♥

Inspirerande dag i Los Angeles

Igååår så färgade jag håret! Syns nog inte så mycket på bilden och jag vill nog färga håret ett snäpp till innan jag är nöjd..
 
En till happening igår var att jag och min moster åkte till en VÄLDIGT inspirerande föreläsning i ett kontorshus nere i Vencie! 2 av bilderna ovan är från deras trädgård. Det var chefen från ACNE productions som höll tal om hur han med ingen utbildning och massor av olika jobb lyckades ta sig upp till en chefsposition på ACNE productions här i Los Angeles! Jag är rent ÖVERFYLLD av inspo och vill börja praktisera här i Los Angeles och AHH vill testa en massa olika jobb och få mer kött på benen.. Jag tycker själv att jag har hunnit med en hel del jobb, resande samt skolgångar under min livstid.. Men precis som han sa att han behöver utmaningar så ser jag mig själv exakt likadan! Jag kan inte stå och trampa på ett ställe för länge, inte nu iallafall! Sen att jag är spontan av mig gör inte det hela lättare, tur jag har min sambo som ibland kan ta ner mig på jorden när jag yrar ut för långt.
 
Vi avslutade kvällen med en runda inom Wendys! Alltså inredningen vart hemsk men deras Organic green tea samt asian cashew salad vart så himla GOTT!
 
Ha en underbar Fredagskväll underbaringar♥