Lägenheten är såld!

Nya fina koppar från Erikshjälpen♥
 
Hej mina älskade underbaringar!
 
Jag har så himla goda nyheter! Igår skrev vi på papprena för lägenheten, utflyttning sker till julen. Det blev ju en massa kaos efter första visningen på lägenheten och vi kände oss nere samt besvikna och var beredda på att ta bort vår pärla från marknaden.. Iallafall efter den andra veckans visning så kom där ett par som blev totalt förälskade i lägenheten (vilket jag har sagt hela tiden att det är det jag vill att dom nya ägarna ska känna när dom ser lägenheten för första gången)..
 
Det var ett konstnärs par i 60+ åldern som hade kärat ner sig helt och hållet i alla detaljer vi valt att bevara i lägenheten. Jag frågade ju direkt när vi träffade dom vad det var som fick dom att slå till och det var allt det här med dom vackra trägolven och tegelväggen, dom märkte tom att vi har låtit gamla träpluggar från 1930 sitta kvar i väggen och inte gjort någon justering övehuvudtaget alls! OH fattar ni min känsla av att veta att dom som köper vår första lägenhet har en sådan otrolig uppskattning för allt vi har gjort med vår lilla bonad!?
 
Nu blir det sortering och flyttning för hela slanten, jag tänkte att vi kan ju successivt flytta saker till mina foks innan flytten sker helt och hållet! Vi sa ju till dom nya ägarna att dom får flytta in precis när dom vill och att det är bara att ringa oss om dom vill fråga något eller så.
 
Det blir bra igen♥