Va, en lampa?

The new lamp! Simple and I love it♥
 
Det blev en välbehövlig spontanare när vi köpte vår fina nya lampa eller lampboll? Jag vet inte riktigt vad den klassas som men snyggt blev lyset iallafall! Inköpet skedde på Claes Ohlsson med varsin SUPERTUNG kasse från matvaruhandeln, japp det är dom jobbiga stunderna man minns! Haha.
 
Nä nu ska jag fortsätta laga maten (slängde även in en overnightoats till mannen min, kaneläpplen med mjölk samt havregryn YUM) och ladda upp för fotbollen ikväll! WOOP WOOP vi älskar Malmö FF!
 
Ta hand om varandra och var snäll mot dom som förtjänar det♥

Kardemumma kaffe i ära till dagen

Givetvis fick det bli lite gokaffe såhär till myskvällen! Till det serverade jag chokladmuffins med hallonfrosting♥
 
Idag har det jubbats på! Efter jobb slängde jag några mynt i en mugg till en tiggare utanför jobb, så himla söt! TACK SÅ MYCKET och ett brett leende fick man♥ Tänk att det kan kosta bara några kronor för att få ett sådant leende mot sig? Totalt värt det och lyckan man själv känner är helt underbar.
 
Väl hemma blev det raka vägen ner till tvättstugan och slänga in några maskiner kläder. Tanken vart att vi skulle hitta på något men ikke, vi kände för att baaaara ta det helt lungt♥ Och snart är det dags för HOLLYWOOD FRUAR!!!
 
Ha en underbar kväll kära ni♥

Boulebaren i Malmö

Här får ni några bilder från boulebaren i helgen när min älskade Marie fyllde år♥ Vi åt supergod middag och vart lite berusade när det var bouledags! Så himla kul!! Nille åt musslor och jag tog en bouillabaise, sjuuukt jädra gott! Ni MÅSTE ditt, atmosfären är to die for.
 
Nu ska jag fixa lite té och sen kolla på barncancer galan♥