Dugges Swedish craft beer

När jag och N var på systembolaget häromdagen så fick jag syn på den här ölen och tänkte MUMS den måste jag testa! FÖR EN GÅNGS skull hittade jag en öl som Nille aldrig hade sett/testat innan! Vilket är ovanligt.
 
Hallojsan sötnosar!
 
Idag har hon jobbat, japp det har hon! Nu efter jobb sitter hon med läxorna, japp för idag börjar min Engelska 6 kurs. Läxan idag vart väldigt lätt, jag skulle introducera mig samt berätta vilken bok jag har valt att läsa till kursen! Jag valde Fear and loathing in Las Vegas.. Jag är dock tveksam till att läraren kommer godkänna den boken med tanke på alla konstiga ord och knark den innehåller. MEN det hade varit nice om läraren okejade så man har något roligt att läsa.
 
Det positiva med dom här kurserna på Hermods är att du får dina läxor och efterhand som du gör dom så kan du bara fortsätta med nästa läxa direkt efter den första inskickade! Alltså kan jag få gjort alla mina läxor nu på direkten. Men så lätt har dom inte gjort det, så det får ta sin lilla tid det tar. Läxa 2 som jag ska börja på nu handlar om Meeting Mr.Darcy som jag ska skriva en liten dagboksanteckning om, vad Mrs Bennet känner osv. Man fick välja mellan 3 alternativ och givetvis valde jag dagboken med tanke på min erfarenhet av att skriva här på bloggen. Dock så tänkte jag se filmen först innan jag börjar skriva, jag har inte fått tag på alla Engelska böckerna än så det är lite svårt att veta vad filmen handlar om..
 
Nu ska jag plugga vidare, PUSS PÅ ER♥