Dollarstore i´m in love

Fina koppen från dollar store! MÅSTE HA FLER!
 
Hallå mina änglar!
 
Igår blev det ett rännande i stan för min och N del! Vi skulle åka och fixa en massa med ölbryggeriet som N har startat med ett gäng kompisar. KUL! Längtar efter att få smaka på deras öl.
 
Kvällen hände det inget särskilt, N var iväg på middag med kollegorna, jag satt hemma och glodde på film! Skön Lördag. Juste i förrgår drog vi till ett gäng kompisar och krängde fondue! MMMMMMM, jag äter ju inte så mycket kött längre så för min del blev det mest svamp och zuchinni. SÅ JÄDRA GOTT! Det måste ni ha med på era fonduemiddagar, ZUCHINNI!
 
Ha en woooonderful Söndag och gör inte för mycket idag peepz♥

Just coffee

En liten instagram bild från innan flytten!

Söta fröken

Lilla söta fröken Mani!
 
Hallojsan darlings!
 
Igår hade jag en RIKTIGT flitig dag och den har fortsatt tills nu! WOOHOOO that feeling! Jag har fått ordnat det bland alla mina papper, skickat iväg brev, kollat upp skolböcker, varit på introduktion till kursen, städat, tvättat, kollat upp en massa saker osv! Det blir väl till att fortsätta den här flitigheten, jag tror jag har fått en extra energiputs efter febern samt att mina kostvanor är sjukligt bra just nu! Saknar dock träningen men den får vänta tills jag är helt frisk♥
 
Ta hand om er♥