2016

Hej mina underbara vänner♥
 
Nu är det ett nytt fräscht år som har börjat! Många därute som har satt några löften kanske? JAG HAR! Där är säkert flera stycken därute som tycker det är tramsigt att hålla på sådär, men för mig så känns det som en ny start och man blir extra glad av att känna sig som en betydligt bättre människa och verkligen försöka mer än igår. Dessutom så får jag alltid samma känsla varje nyårsdag att hela världen pumpar ut en sjukt bra energi som får en att känna sig lyckligare än någonsin.
 
Gårdagens nyårsfest vart himla mysig! Våra underbara Gislavedsbor är här nere och hälsar på, alltså blir det extra cozy♥
 
Iallafall så åt vi hummersoppa till förätt, huvudrätt blev det olika sorters steakes med kroketter samt sås, dessären stod jag för och det fick bli en dulce de leche tårta med färska bär.
 
Dagen till ära blir det megamys här i torpert! Jag blev väldigt sjuk i Söndags och är fortfarande lite halvdann i kroppen samtidigt som Nille och hans stackars far har fått flytta helt själva! Så mer än så har det inte hänt i livet just nu om ni undrade vart fanken jag tog vägen, haha.
 
Gott nytt år på er sötnosar och må ni alla få ett helt underbart år och ta väl hand om varandra♥♥♥